Services

Ζούμε σε έναν γρήγορα μεταβαλλόμενο κόσμο και η ενίσχυση της σύνδεσης μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού μας, δεν ήταν ποτέ τόσο κρίσιμη όσο σήμερα. Όταν η καρδιά και το μυαλό μας είναι συγχρονισμένα, μπορούμε να ενισχύσουμε και να βελτιώσουμε την σχέση με τον εαυτό μας, την οικογένεια, τους φίλους, την εργασία μας και το περιβάλλον γύρω μας. Είναι ζωτικής σημασίας να σπάσουν τα παλιά μοτίβα που όχι μόνο δεν μας εξυπηρετούν πλέον, αλλά μας κλέβουν την ζωτικότητα και την ευημερία μας, μέρα με την μέρα, διαχωρίζοντας και εμποδίζοντας μας να δούμε τον κόσμο μέσα από ένα συνοχικό πρίσμα και να απολαύσουμε μια εξισορροπημένη ζωή, πλούσια με σύνδεση νόημα και σκοπό. Για να το καταφέρουμε αποτελεσματικά, να γίνουμε πιο ανθεκτικοί και να επιτύχουμε μια κατάσταση συνοχής, χρησιμοποιούμε: τα επιστημονικά εργαλεία HeartMath, τα οποία μας βοηθούν να ευθυγραμμίσουμε τα σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά μας συστήματα , ενώ μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση στη διαισθητική μας νοημοσύνη, την Καρδιο Βιοδυναμική Νεο Κρανιοιερή Θεραπεία που μας βοηθά να συνδεθούμε με το σώμα μας και να επαναφέρουμε ολιστική καρδιακή εξισορρόπηση στο σύστημα μας.
Το Holistic Coaching αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την καθοδήγηση για σταθερά βήματα και διατήρηση της αλλαγής.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Καμία από τις Υπηρεσίες ή τις Τεχνικές μας δεν προορίζεται να αντικαταστήσει την παροχή υγειονομικής περίθαλψης ή ιατρικής φροντίδας!
Αν και υπάρχουν αρκετές έρευνες που δείχνουν ότι μπορεί να επιφέρει οφέλη όπως:
βελτίωση του συναισθηματικού ελέγχου, μειωμένη αρτηριακή πίεση, βελτίωση στη διαχείριση του στρες, βελτίωση στη διάθεση, στη συγκέντρωση, στην απόδοση.
H μεταβλητότητας του καρδιακού ρυθμού HRV έχει καθιερωθεί ως πολυτιμότερος βιοδείκτης που αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την βιολογική μας ηλικία και επηρεάζει άμεσα το ανοσοποιητικό σύστημα – τη πρώτη γραμμή άμυνας του σώματος σας – τροποποιώντας την ισορροπία των γλυκοκορτικοειδών, όπως τη κορτιζόλη, τη ορμόνη DHEA (διυδροεπιανδροστερόνη) κα την IgA σίελου (ανοσοσφαιρίνη Α).
Το πρόγραμμα λογισμικού emWave Pro PLUS (HeartMath) που βασίζεται σε υπολογιστή και η εφαρμογή για κινητό INNER BALANCE είναι ένα επιστημονικά επικυρωμένο σύστημα παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας. Βοηθά το χρήστη στις τεχνικές μάθησης να δημιουργήσει μια βέλτιστη κατάσταση στην οποία η καρδιά, το μυαλό και τα συναισθήματα λειτουργούν με συγχρονισμό και ισορροπία. Χρησιμοποιούμε το emWave και τις ασκήσεις που περιέχονται στο λογισμικό ως εργαλεία για ισορροπία, βέλτιστη απόδοση και ανάπτυξη. Αν και αυτό το όργανο και οι ασκήσεις πιστεύεται ότι είναι πολύ ασφαλείς και έχουν δυνητικά μεγάλο όφελος, δεν εκφράζονται ή υπονοούνται ιατρικά οφέλη ή θεραπείες. Κανένα από τα προγράμματα που προσφέρονται δεν πρέπει να λαμβάνονται αντί για οποιαδήποτε ιατρική ή ψυχολογική θεραπεία. Οι πληροφορίες και τα προγράμματα που παρουσιάζονται σε ή μέσω αυτού του ιστότοπου διατίθενται για να σας εξοπλίσουν με γνώσεις και εργαλεία. Όλα τα προγράμματα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εκπαιδευτικά και αυτο-καθοδηγούμενα ή καθοδηγούμενα από τον προπονητή προγράμματα. Αυτές οι πληροφορίες και τα προγράμματα δεν είναι (ούτε υποκαθιστούν) ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Για οποιαδήποτε θέματα σωματικής ή ψυχικής υγείας, σας συνιστώ να συνεργαστείτε με έναν εξειδικευμένο πάροχο υγείας.

Κλείστε το ραντεβού σας 2721 306100