Ατομικές Συνεδρίες – Personal coaching

personal coaching

Εάν το επιθυμείτε από την καρδιά σας, θα σχεδιάσουμε μαζί το κατάλληλο Ατομικό Πλάνο Εξισορρόπησης, προσαρμοσμένο στον δικό σας ρυθμό. Οι πληροφορίες που θα έχετε στην διάθεση σας σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση της φυσιολογίας σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε και να αντικαταστήσετε τα δυσλειτουργικά πρότυπα με υγιή πρότυπα που παράγουν αυξημένη αυτο-ασφάλεια και συνοχή.

«Η ζωή με βάση την καρδιά», έγραψε ο ιδρυτής του HeartMath, Doc Childre, “σας βοηθά να μάθετε να ζείτε στο τώρα, φέρνοντας περισσότερο από τον πραγματικό σας εαυτό σε κάθε στιγμή.   Το να ζείτε με  εσωτερική ασφάλεια και ισορροπία σας επιτρέπει να συσχετιστείτε με τη ζωή με αυξημένη ελπίδα και αυτοπεποίθηση.  Η αυξημένη εκπλήρωση είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας. “

 

Οι ατομικές συνεδρίες Coaching έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε τα σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά σας συστήματα σε μια ισορροπημένη ευθυγράμμιση με την διαισθητική καθοδήγηση της καρδιάς σας. Με απλές τεχνικές αναπνοής, εξισορροπητική ανατροφοδότηση και ασκήσεις συνοχής θα είστε σε θέση να αυτορρυθμίζεται τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές σας, να διακόπτετε την διαρροή της ενέργειας σας ώστε να διατηρείτε τα αποθέματα ανθεκτικότητα σας υψηλά, κάτι που θα σας χαρίσει ένα ευέλικτο και προσαρμοστικό νευρικό σύστημα.

Γνωρίζουμε ότι το μυαλό χρειάζεται καρδιά. Έτσι συνδυάζουμε την εκπαίδευση στη συνειδητή συνειδητοποίηση με τεχνικές για την αξιοποίηση της εσωτερικής νοημοσύνης της καρδιάς μας μέσω της τεχνολογίας βιοανάδρασης και της εκπαίδευσης στην ακρόαση.

Βλέπουμε την ευημερία ως βασική ανθρώπινη ικανότητα, όχι πολυτέλεια στον τρόπο ζωής.

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα !!